Lehtiväite: Daniel Craig aikoi lopettaa James Bondin esittämisen ohjaajan takia

07.08.2017 11:28 | Muropaketin toimitus | 2

007

”Mieluummin rikkoisin lasin ja viiltäisin ranteet auki kuin tekisin uuden elokuvan nyt”, totesi Daniel Craig tulevaisuudestaan James Bondina lokakuussa 2015. Nyt brittitähti on kuitenkin palaamassa salaiseksi agentiksi. Mikä sai Craigin mielen muuttumaan?

Jos The Sun -lehteen on luottaminen, Daniel Craig suostui palaamaan James Bondiksi vasta kun kävi selväksi, ettei Sam Mendes jatka elokuvasarjan ohjaajana. Mendes ja Craig tekivät yhdessä hyvin menestyneet Skyfallin ja Spectren, mutta kulisseissa myrskysi, väittää The Sunin lähde.

”Daniel ja Sam olivat parhaita ystävyksiä alkaessaan tehdä hommia, he vitsailivat ja nauroivat koko ajan. Tilanne kuitenkin muuttui kuvausten mittaan. Heillä oli tietyissä asioissa todella erilaisia näkemyksiä, ja ystävyys alkoi rakoilla”, nimettömäksi jäänyt lähde totesi The Sunille.

Daniel Craig tai Sam Mendes eivät ole kommentoineet väitteitä julkisuudessa.

Toistaiseksi nimetön 25. James Bond saa ensi-iltansa marraskuussa 2019. Elokuvan ohjaajaa ei ole vielä valittu, mutta ehdolla ovat ennakkotietojen mukaan ainakin Yann Demangen, Denis Villeneuve ja David Mackenzie.

Keskustelu

Tai sitten kyseessä on perus-PR-kampanja, jolla pedataan Daniel Craigin paluuta takaisin rooliin niin, että hänen aiemmat ranteen viiltely-lausuntonsa eivät paina enää siellä taustalla ;) Nyt syyksi lausunnolle tulee vain huonontuneet välit ohjaajaan, mikä nähdään varsin normaalina. Itseä ei toki tilanne haittaa yhtään kun pidän Daniel Cragistä hyvinkin paljon, mutta olihan se ranteiden viiltely-lausunto aikamoinen PR-painajainen sekä hänelle itselleen että koko Bond-brändille.

Heh :)
Se tai ihan normi väsymys rooliin ja vähän savolaisittain murjaistu vastaus…
Kuvausrupeama on varmasti rassaava kokonaisuus ja lausunnot niiden jälkeen voivat olla samaa taso kuin suomalaiskeihäänheittäjän kommentit Saksasta huonon kisapäivän jälkeen, kun haastattelija tunkee mikrofonin kurkkuun ja fiilinki on se, että mikrofoniin löytyisi joku paljon otollisempikin piilopaikka.
No hyvä jotta Craig jatkaa. Sopii hyvin rooliin omalla tavallaan.

Muropaketin uusimmat