Maailman haastavimman seksikohtauksen ohjaaja selitti, miksi ja miten se syntyi: ”Sen tekemiseen meni vuosi”

20.02.2018 08:14 | Muropaketin toimitus

Blade Runner 2049 oli visuaalisesti näyttävä elokuva, jossa oli mukana myös yksi kaikkien aikojen erikoisimmista seksikohtauksista.

Denis Villeneuven ohjaaman ja käsikirjoittaman elokuvan puolivälissä nähdään kohtaus, jossa Ryan Goslingin esittämän K-replikantti harrastaa seksiä hologrammityttöystävänsä Join (Ana de Armas) kanssa palkkaamalla Marietten (Mackenzie Davis) ja antamalla Join ”uida tämän sisään”.

IGN-sivuston haastattelussa Denis Villeneuve on perustellut, miksi erikoinen seksikohtaus oli elokuvan tarinan kannalta merkittävä.

”K:lla ei ole koskaan ollut oikeaa kiintymyssuhdetta, hän ei voi olla yhteydessä oikeiden ihmisten kanssa, koska he eivät pidä replikanteista. Ja muut replikantit eivät pidä Blade Runnereista, koska he tappavat omiaan. K on siis yksin – hän voi olla suhteessa vain Join kanssa. Heillä ei kuitenkaan voi olla fyysistä kanssakäymistä, joten suhde on hyvin rajallinen. Se on outo ja syvällinen suhde, muttei täydellinen”.

Denis Villeneuven mukaan K:n, Join ja Marietten intiimi hetki oli luultavasti kaikkien aikojen haastavin seksikohtaus, joka elokuvissa on nähty. Vaadittiin peräti vuoden työ koreografian ja muiden yksityiskohtien parissa, jotta homma saatiin purkitettua.

Erikoistehosteista huolimatta Villeneuve halusi, että ihmiset ovat kohtauksessa kaiken keskellä.

”Halusin tehdä kohtauksen hahmovetoisesti, jotta sain mukaan kaikki ne yksityiskohdat, jotka halusin. Meidän piti tuntea mitä K tuntee oudon hetken aikana, mitä Joi tuntee kokiessaan tällaista rakkautta ensimmäistä kertaa ja miten Mariette on tavallaan tämän rakkauden sivullinen uhri”.

Seksikohtauksen teknisestä toteutuksesta voi lukea tarkemmin täältä:

BLADE RUNNER 2049: HOW DENIS VILLENEUVE CREATED THE MOST COMPLICATED SEX SCENE OF ALL TIME

Muropaketin uusimmat