Margot Robbie toivoo Suicide Squadin jatko-osan kuvausten alkavan ensi vuonna

11.09.2017 17:01 | Muropaketin toimitus

Suicide Squadin tähti uumoilee leffan jatko-osan kuvausten alkavan ensi vuoden puolella ja myöntää, ettei tiedä juurikaan Jokerin ja Harley Quinnin spinoff-elokuvasta.

DC Comicsin ja Warner Brosin paljon sekä riemua että raivoa herättäneen superpahisleffa Suicide Squadin (2016) jatko-osan tulevaisuus on kirkastunut. Lukuisia DC:n värikkäitä hahmoja yhdistävän elokuvan tulee ohjaamaan Gavin O’Connor, jonka aikaisempaan tuotantoon kuuluvat The Accountant ja Warrior. O’Connor tulee ohjaamisen lisäksi myös käsikirjoittamaan elokuvan.

Suicide Squadin jatko-osasta on liikkunut monenlaista huhua lähes siitä saakka, kun ensimmäinen elokuva ilmestyi teattereihin. Sen tekemisen suurimpana haasteena nähdään se, että leffan lukuisilla tähdillä on omia projekteja jo valmiiksi sovittuna, joten aikatauluja ei yksinkertaisesti ole helppoa sovittaa yhteen.

Tästä huolimatta Itsariryhmän tähti Margot Robbie (Harley Quinn) on kertonut Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla Suicide Squad 2:sta  sen verran, että hän uumoilee olevansa heilumassa pesäpallomailan kanssa verkkosukkahousuihin pukeutuneena joskus ensi vuoden puolella. Kysyttäessä paljon netissä huomiota saaneen Jokerin ja Harley Quinnin yhteisestä spin off-leffasta Robbie kertoo, ettei hänellä ole siitä valitettavasti yhtään minkäänlaista käsitystä. Samaa on sanonut Jokeria Suicide Squadissa näytellyt Jared Leto aiemmin.

DC:n sarjismaailman ystävien ei tarvitse odotella uutta supersankarileffaa pitkään, sillä marraskuussa nähdään valkokankailla monet sukkahoususankarit itse Lepakkomiehestä lähtien yhdistävä Justice League. Sen ensi-ilta on 15.11.2017.

Muropaketin uusimmat