UUSIMMAT

Marvel Studios on mukana San Diegon Comic-Conissa – Näistä elokuvista ja sarjoista voi odottaa maistiaisia heinäkuussa

27.06.2022 10:58 Muropaketin toimitus

She-Hulk

San Diegon valtavat Comic-Con-nörttimessut järjestetään taas heinäkuussa fyysisenä tapahtumana.

Marvel Studios oli ennen koronaa aktiivisesti mukana San Diegon Comic-Conissa, ja esitteli ahkerasti maistiaisia ja paljastuksia tulevista elokuvistaan messuvieraille.

Nyt Marvel-pomo Kevin Feige on vahvistanut, että supersankarijätti on mukana myös tämän vuoden Comic-Conissa, uutisoi Varitety.

Vielä ei tosin ole tiedossa, millä kaliiberilla Marvel Studios tuotantojaan San Diegossa esittelee. Saattaa hyvin olla, että vaikka fanit odottavat vahvistusta esimerkiksi uudesta X-Men-elokuvasta, Marvel keskittyy esittelemään jo aiemmin paljastettuja projekteja.

Ja niitähän riittää:

Luvassa ovat esimerkiksi elokuvat Black Panther: Wakanda Forever, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Vol. 3, The Marvels ja Blade, ja sarjat I Am Groot, She-Hulk: Attorney at Law, Echo, Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars ja Agatha: House of Harkness.

San Diegon Comic-Con järjestetään 21.-24. heinäkuuta. Sitä ennen Marvelilta ilmestyy neljäs Thor-elokuva, Love and Thunder, jonka ensi-ilta on Suomessa 6. heinäkuuta.