UUSIMMAT

Michael J. Fox katsoi Paluu tulevaisuuteen -elokuvansa pitkästä aikaa – ja yllättyi näkemästään

10.01.2022 05:32 | Muropaketin toimitus

Michael J. Fox tullaan aina muistamaan parhaiten Paluu tulevaisuuteen -trilogian Marty McFlyna.

Monelle Paluu tulevaisuuteen (Back to the Future, 1985) on ikivihreä klassikko, joka pitää katsoa uudelleen säännöllisin väliajoin. Elokuvan tähti Michael J. Fox ei kuitenkaan tapita mestariteostaan aktiivisesti, itseasiassa Fox katsoi elokuvan ensimmäistä kertaa jouluna 2020 uudelleen todella pitkän tauon jälkeen – ja sai yllättyä näkemästään.

”Koristelimme kuusta ja kun menin hakemaan jotain toisesta huoneesta, televisio oli päällä ja Paluu tulevaisuuteen pyöri siinä, ihan alussa. Se taisi olla parkkipaikkakohtauksessa. Sitten 20 minuuttia myöhemmin perheeni huomasi minun kadonneen. […] He ihmettelivät, kun kerroin katsovani Paluu tulevaisuuteen -elokuvaa. ’Tämä on todella hyvä! Olen todella hyvä tässä!’ vastasin. En ollut tajunnut sitä itsekään”, Fox kertoi taannoin CBS Morningsin haastattelussa (Cinema Blendin mukaan).

Kuten pari vuotta sitten uutisoimme, Michael J. Foxin elämä ei todellakaan ole ollut yhtä ruusuilla valssaamista:

Parkinsonin tauti, syöpäkasvain, murtunut käsi… Paluu tulevaisuuteen -tähti Michael J. Foxilla on riittänyt vastoinkäymisiä

Kaikesta huolimatta näyttelijä on kuitenkin elämäntilanteensa kanssa, ainakin vuoden 2021 lopulla kertomansa mukaan:

”En pelkää kuolemaa, enkä odota hoitoa sairauteeni” – Näyttelijä Michael J. Fox puhui suoraan elämäntilanteestaan

Paluu tulevaisuuteen löytyy Amazon Prime Videosta. Uutta jatko-osaa tai kierrätystä ei Robert Zemeckisin ohjaama klassikkoleffa ole saamassa.