Monen jo unohtama Indiana Jones -tähti on nyt Oscar-ehdokkaana – “Hän oli loistava näyttelijä silloin ja on yhä”, Harrison Ford kehui

30.01.2023 08:22 Muropaketin toimitus

Harrison Ford iloitsee Ke Huy Quanin saamasta Oscar-ehdokkuudesta.

Harrison Ford on innoisaan Ke Huy Quanin saamasta Oscar-ehdokkuudesta. Vuoden 1984 Indiana Jones ja tuomion temppeli -elokuvassa Short Roundia näytellyt Quan sai roolistaan Everything Everywhere All at Once -leffassa parhaan miessivuosan Oscar-ehdokkuuden.

”Olen niin onnellinen hänen puolestaan, sillä hän on mahtava kaveri, loistava näyttelijä jo silloin lapsena ja yhä edelleen”, Ford sanoo Entertainment Tonightin haastattelussa.

11 Oscar-ehdokkuuta kerännyt Everything Everywhere All at Once sai Muropaketin arvostelussa täydet viisi tähteä. Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Everything Everywhere All at Oncen kohdalla ylisanat tahtovat loppua kesken. Äärimmäisen viihdyttävä ja upean syvällinen spektaakkeli muistuttaa miksi aikoinaan rakastui tulenpalavasti elokuvaan taidemuotona.”

Arvostelu | Everything Everywhere All at Once on umpikahjo ja upea kuin mikä – Viiden tähden elokuva tekee maailmasta paremman paikan

Everything Everywhere All at Once