UUSIMMAT

Netflixin hittisarja saa jatkoa 4. heinäkuuta – Kuvat: tältä näyttää kolmas kausi, jota on odotettu melkein kaksi vuotta

27.05.2019 06:22 | Muropaketin toimitus

Viime viikolla Netflixin mainoista Stranger Thingsistä julkaistiin uusia julisteita ja traileri. Nyt tulevaa kolmatta kautta esitellään kohtauskuvien muodossa.

Stranger Things käynnistyi heinäkuussa 2016, ja toinen kausi julkaistiin lokakuussa 2017. Kolmannen tuotantokauden jaksot saapuvat Netflixiin 4. heinäkuuta. Niitä on siis saatu odottaa jo melkein kaksi vuotta.

Stranger Thingsin kolmannella kaudella luvassa on taas taattua kasarinostalgiaa, tällä kertaa entistä kesäisemmissä ja haikeammissa tunnelmissa.

Uusia kuvia julkaisseen Entertainment Weekly -lehden haastattelussa Stranger Thingsin toinen luoja Matt Duffer on kertonut kolmannen kauden kantavaksi teemaksi asioiden muuttumisen.

”Tämä kausi sijoittuu viimeiseen kesään ennen high schoolia. Muksut kasvavat ja se saa aikaan muutoksia, jotka ovat sekavia, noloja ja kivuliaita. Pystyvätkö he kasvamaan ilman että he kasvavat samalla erilleen toisistaan?”, Duffer arvuutteli.

Stranger Thingsin uudet kuvat löytyvät alta. Julisteet ja trailerin löydät täältä.

Muropaketin uusimmat