Netflixistä löytyy nyt kaksi eri Masters of the Universe -sarjaa – Selvitimme kumpi He-Manin seikkailuista on parempi, ja saimme yllättyä

24.09.2021 09:30 | Muropaketin toimitus

He-Man ei ole vuosikausien puurtamisesta huolimatta päässyt vieläkään valkokankaalle, mutta sarjasektorilla toiminta on ollut tehokkaampaa. Netflixissä on julkaistu tänä vuonna jo kaksi Masters of the Universe -tv-sarjaa.

Heinäkuussa alkanut Masters of the Universe: Revelation nojasi vahvasti kasarinostalgiaan, mutta onnistui samalla ärsyttämään monia katsojia passittamalla He-Manin vaihtopenkille ja nostamalla Teelan valokeilaan.

Muropaketin kriitikko ja 1980-luvun lapsi Aki Lehti ei ollut Kevin Smithin tekeleestä innoissaan:

Arvostelu | Uusi Masters of the Universe: Revelation -sarja pelaa pelkällä nostalgialla, mutta saa vanhan fanin pahalle tuulelle

Tässä kuussa Netflix julkaisi ensimmäisen kauden lapsikatsojille suunnatusta He-Man and the Masters of the Universesta. Vaikka se laittaa Mattelin lelusankarit reippaasti uuteen uskoon ja on varmasti monen makuun turhan levoton, rankattiin sarja silti Revelationia paremmaksi Muron arviossa.

Pakko myöntää, olimme itsekin ennakkoon vähän yllättyneitä tästä käänteestä.

Arvostelu | Radikaalin päivityksen saanut Masters of the Universe on Netflixin uusista He-Man-sarjoista se parempi

Paras vaihtoehto animaatioista olisi tietenkin ajan saatossa kalkkunasävyjä saanut alkuperäinen He-Man-animaatio (1983-1985), mutta sitä ei valitettavasti tällä hetkellä löydy mistään suoratoistopalvelusta.