“Öhöhöhö, tissit, perse ja huumeita!” – 2000-luvun alun hittisarjasta tehtiin aivan surkea elokuva

16.09.2019 06:29 | Muropaketin toimitus

Entourage (2004-2011) oli parhaimmillaan oikein pätevää viihdettä. Samaa ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa sarjan pohjalta tehdystä elokuvasta, jolla Nelonen kiusaa katsojiaan tänään kello 22.00.

Doug Ellinin ohjaaman Entourage-elokuvan (2015) pääosissa nähdään sarjasta tutut Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara ja Jeremy Piven.

Leffan tarinassa ”elokuvatähti Vincent Chase kavereineen jatkaa Hollywoodin valloitusta. Vince, Eric, Turtle ja Johnny jatkavat bisneksiään Ari Goldin kanssa, josta on tullut suuri studiopomo. Moni asia kundien elämässä on muuttunut, mutta ystävyys on säilynyt ennallaan poikien navigoidessa Hollywoodin arvaamattomilla ja oikukkailla vesillä”.

Vaikka Entourage toiminee sarjan suurimmille faneille nostalgian nimissä, ei elokuvaa laadukkaaksi parane kutsua. Muropaketin arviossa Entourage sai vain yhden tähden viidestä:

”HBO-kanavan Entourage-sarja oli muutaman ensimmäisen tuotantokautensa ajan ihan katsottava Hollywood-sikailu. Filmitähden ja hänen ympärillään häärivän ystäväporukan naisia alentava käytös, materialismi, rahan, kauneuden ja ikuisen nuoruuden ihailu olivat edes jonkinlaisen pilkan kohteina. Myöhemmillä kausillaan Entourage siirtyi vain hurraamaan jätkien sivistymättömyydelle, ja sarjan lopetus seitsemännellä kaudella oli samaa tasoa Dexterin viimeisen jakson kanssa, ehkä jopa huonompi. […] Entourage tuntuu vain ylipitkältä tv-sarjan jaksolta, jonka viimeinen käyttöpäivä oli vuosia sitten. Elokuvasta ei myöskään tajua juuri mitään, jos sarja ei ole tuttu. Miksi se tuodaan teatterilevitykseen nyt, neljä vuotta ohjelman päättymisen jälkeen, jää epäselväksi.”

Elokuvan suurimmat plussat ja miinukset summattiin seuraavasti:

”Öhöhöhö, tissit, perse ja huumeita!”

Lue koko arvio täältä:

HBO:n Entourage-sarjaan perustuva elokuva on kuin ylipitkä tv-sarjan jakso