Uusimmat

Patty Jenkins jätti Wonder Woman 3:n: “En voinut viedä sitä eteenpäin millään tavalla”

15.12.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Patty Jenkins on selventänyt syitä siihen, miksi hän jätti Wonder Woman 3:n taakseen.

Aiemmin tässä kuussa uutisoitiin, että Wonder Woman ei saa enää kolmatta elokuvaansa, koska ohjaaja Patty Jenkins on lähtenyt projektista. Syy Wonder Woman 3:n jäädyttämiseen ei kuitenkaan ollut noin yksinkertainen, paljastaa Jenkins itse Twitterissä.

Hänen mukaansa päätös lähtöön juontaa juurensa Warner Brosin ja DC:n käynnissä olevaan yleiseen muutokseen, missä ei nähty sijaa hänen Wonder Woman -elokuvalleen.

“Kun alettiin puhua ikävään sävyyn siitä, että WW3 on jäädytetty, klikkiuutisissa lähti kiertämään väite, että päätös oli lähtöisin minusta, että minä tapoin sen tai lähdin pois. Tämä ei ole totta. En koskaan lähtenyt pois. Olin avoin kaikelle, mitä minulle ehdotettaisiin. Olin siinä uskossa, että en voi enää tehdä mitään viedäkseni elokuvaa eteenpäin. DC on selkeästi hautautunut niiden muutosten alle, mitä se joutuu tekemään, joten ymmärrän, että siellä joudutaan tekemään näitä vaikeita päätöksiä”, Jenkins kommentoi.

Jenkins kuitenkin jatkaa, että haluaisi Wonder Woman -elokuviensa jäävän taakseen positiivisessa sävyssä. Hän kertoo olevansa elokuvistaan erittäin ylpeä ja iloinen, että sai tehdä ne.

“Hän on uskomaton hahmo. Hänen arvojensa ympäröimänä eläminen tekee ihmisestä paremman jokaisena päivänä. Toivon, että hänellä ja hänen perinnöllään on upea tulevaisuus, minun kanssani tai ilman.”

Jenkinsin ensimmäinen Wonder Woman -elokuva on suoratoistossa katsottavissa HBO Maxissa, mutta Wonder Woman 1984 on tällä hetkellä saatavilla vain osto- ja vuokraversiona.