UUSIMMAT

Rillit huurussa -tv-sarjassa Pennyä näytellyt Kaley Cuoco: ”Olin siinä sarjassa v-ttu 12 vuotta, älkää unohtako sitä”

22.03.2021 07:45 | Muropaketin toimitus

Kaley Cuocon ura on jatkunut menestyksekkäästi Rillit huurussa -hittisarjan jälkeenkin.

Pari viikkoa sitten uutisoitiin, miten Kaley Cuocolla pyyhkii nyt hyvin: tulessa on parikin rautaa, eikä ura kaatunut Rillit huurussa -sarjan päättymiseen:

Rillit huurussa -suosikki Kaley Cuocon ura on nyt hyvässä nousussa – HBO Nordicin uutuussarja muodostui hitiksi ja on saamassa jatkoa

Rillit huurussa päättyi vuonna 2019, ja sen jälkeen Cuoco on esiintynyt esimerkiksi HBO Nordicin The Flight Attendant -sarjassa sekä kiitellyssä Harley Quinn -animaatiossa, jota ei toistaiseksi ole Suomeen saatu.

Tuoreessa haastattelussaan Metro-lehden kanssa Kaley Cuoco kertoo olevansa hyvin tietoinen siitä, että mitä tahansa hän tekeekin, tullaan hänet aina muistamaan Penny Hofstadterina – ja se on vain hienoa:

”Ne ihmiset, jotka koettavat pyyhkiä pois menneisyytensä, ovat väärässä. Mielestäni sitä pitää päinvastoin vaalia. Olen koko urani velkaa Rillit huurussa -sarjalle. Sanon niin koko ajan. Jotkut ovat huolissaan siitä, että jäävät yhden roolin vangeiksi, mutta jos minua pidetään komediasarjan naapurin tyttönä, niin se on parasta mitä voi tapahtua”.

Uusien sarjojen myötä Kaley Cuoco on törmännyt erikoiseen ilmiöön: häntä pidetään uutena tulokkaana sarjarintamalla, vaikka ura näyttelijänä alkoi jo lapsena 1990-luvulla.

”On ihan hysteerisen hauskaa, että minusta on puhuttu viime aikoina tulokkaana. […] Olen ihan että eikö kukaan muista, että olin siinä sarjassa [Rillit huurussa] 12 vitun vuotta, ihan kuusi sekuntia sitten? No eipä muista”.

Kaley Cuocon koko haastattelu löytyy täältä:

The Big Bang Theory’s Kaley Cuoco doesn’t want her work as Penny being erased: ‘I was on that sitcom for 12 f**king years’

Alla The Flight Attendant -sarjan traileri.

Muropaketin uusimmat