Saatana hallitsee Netflixiä vahvasti – Jokeri ei noussutkaan heti kättelyssä suoratoistopalvelun suosituimmaksi julkaisuksi

27.08.2020 09:09 | Muropaketin toimitus

Jättihitiksi muodostunut Jokeri-elokuva lisättiin Netflixiin maanantaina. Olimme aika varmoja, että se ponnahtaisi suoraan suoratoistojätin suosituimmaksi sisällöksi, mutta niin ei käynytkään.

Jokeri selvästi kiinnostaa Netflixin katsojia, mutta ei niin paljon kuin odotettiin. Todd Phillipsin erilainen supersankariseikkailu on nyt Netflixin toiseksi suosituin ohjelma tai elokuva. Listan kärjessä on edelleen antikristuksen sekoiluista kertovan Lucifer-sarjan viides kausi, joka käynnistyi viime perjantaina ja on siitä lähtien ollut Netflixin TOP 5 -listan kärjessä.

Listan kärkikahinoihin itsensä hyväksi toviksi parkkeerannut Project Power on tällä hetkellä tippunut jo kauas Luciferista ja Jokerista; se löytyy nyt sijalta kahdeksan.

LUE MYÖS: Arvostelu | Netflixin uusin elokuva on tuhanteen kertaan nähtyä toimintaviihdettä, jota eivät edes Joseph Gordon-Levitt ja Jamie Foxx pelasta