Sam Raimi piti tietenkin Spider-Man: No Way Homesta – Näitä asioita alkuperäisen Spider-Man-trilogian ohjaaja kehui erikseen elokuvan nähtyään

26.01.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Sam Raimi ohjasi ensimmäisen, vuosina 2002-2007 julkaistun Spider-Man-trilogian, jonka pääosaa esitti Tobey Maguire.

Sisältää spoilereita!

Ennen joulua julkaistu Spider-Man: No Way Home on ollut hitti niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Siitä on pitänyt myös alkuperäisen Spider-Man-trilogian ohjannut Sam Raimi.

Eikä tämä tietenkään ole mikään ihme, sillä tuoreessa elokuvassa nähdään monia tuttuja hahmoja aiemmista Spider-Man-elokuvista. Näiden hahmojen joukossa muun muassa Raimin ohjaamien elokuvien Hämistä esittänyt Tobey Maguire sekä pahiksia esittäneet Willem Dafoe ja Alfred Molina.

Varietyn haastattelussa Raimi kertoo nauttineensa No Way Homesta:

“Se oli niin hauska. Rakastan No Way Homea ja siinä näytöksessä missä itse kävin, yleisö villiintyi ihan täysin. Oli niin ilahduttavaa nähdä Alfred roolissaan, ja Willem Dafoe, koska pelkästään he vievät homman toiselle tasolle. Ja Tobey oli mahtava niin kuin aina. Parasta mitä voin sanoa on, että se oli hyvin virkistävä kokemus.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Spider-Man: No Way Home on kaikkien aikojen Hämähäkkimies-elokuva

Raimi itse ohjaa tulevan Doctor Strange -elokuvan Doctor Strange in the Multiverse of Madness, jonka on määrä saada ensi-iltansa 6. toukokuuta.