Uusimmat

”Se oli valtava pieru, jonka kaikki kuulivat” – Tom Hanks sai nyrkistä kesken elokuvan tekemisen ja sitten näyttelijän suolisto petti

08.03.2021 14:20 Muropaketin toimitus

WandaVisionissa viimeksi esiintynyt Paul Bettany esiintyi ennen Marvel-uraansa muun muassa Da Vinci -koodi -menestyselokuvassa vuonna 2006.

Stephen Colbertin ohjelmassa vieraillessaan Paul Bettany kertoi WandaVisionista, mutta muisteli myös Ron Howardin ohjaaman Da Vinci -koodin tekemistä.

Leffan kuvauksissa kaikki ei mennyt ihan nappiin. Bettanyn vastanäyttelijän Tom Hanksin suolisto toi nimittäin lisähaasteita elokuvan tekemiseen…

”Minun piti ottaa hänestä kiinni ja lyödä häntä mahaan. Kuvauspaikalla oli aivan hiljaista niin kuin siellä aina on, kun toimintaa kuvataan, koska kaikki ovat huolissaan siitä, että joku satuttaa itsensä. Kaikki siis kuulivat, kun iskin häntä mahaan ja hän pieraisi todella, todella, todella kovaa”, Paul Bettany kuvaili haastattelussa, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Paul Bettany olisi todennäköisesti vaiennut aiheesta hienovaraisesti iäksi, ellei Hanks itse olisi nostanut asiaa aikaisemmin esille julkisuudessa. Colbertin kysyessä aiheesta Visionin näyttelijä tuntuukin aidosti häkeltyneeltä siitä, että hänen vastanäyttelijänsä on puhunut aiheesta oma-aloitteisesti toisessa haastattelussa.

Da Vinci -koodi löytyy Suomen suoratoistopalveluista Netflixistä.