UUSIMMAT

She-Hulk-sarjasta piti jättää kohtauksia pois, koska Marvel Studios ei antanut riittävästi rahaa erikoistehosteisiin

18.08.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Uusi Marvel-sarja She-Hulk: Attorney at Law alkaa Disney+:ssa huomenna torstaina.

Huomenna Disney+:ssa alkava Marvel-sarja She-Hulk: Attorney at Law on vahvasti tehostepitoinen, sillä siinä nähdään Hulkin tyyppiseksi, vihreäksi jättiläiseksi muuttuva asianajaja Jennifer Walters, jota esittää Tatiana Maslany.

She-Hulkin pääkäsikirjoittaja Jessica Gao paljastaa Varietyn haastattelussa, että alun perin sarjassa oli tarkoitus nähdä vieläkin enemmän varsinaista She-Hulkia, mutta kohtauksia jouduttiin karsimaan taloudellisista syistä.

Gao kertoo keskustelleensa asiasta Marvel Studiosin pomon, Kevin Feigen kanssa käsikirjoitusvaiheessa ja tiedustelleensa, kuinka paljon erikoistehosteita voidaan käyttää.

“Hän sanoi minulle, että jos hän haluaa katsoa sarjaa nimeltä She-Hulk, hän myös haluaa nähdä She-Hulkin. Siitä ymmärsin, että minulla oli vapaat kädet kirjoittaa mitä halusin, mutta toivoin samalla, että ihmiset muistavat tämän keskustelun eivätkä suutu minulle siitä”, Gao kertoo.

Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että erikoistehosteisia kohtauksia haluttiin karsia.

“Kun sitten pääsimme esituotantovaiheeseen ja itse tuotantoon ja kaikki pääsivät istahtamaan yhteen ja miettimään kaiken hintaa, minulta kyseltiin suurin piirtein joka viikko, että voitaisiinko She-Hulk-kohtauksia karsia. Että voisinko vaihtaa kohtauksissa She-Hulkin Jeniksi ja että voisiko hän olla enemmän Jenin hahmossa. Monessa kohtauksessa jouduimme muuttamaan She-Hulkin Jeniksi ihan viime hetkillä. Jopa jälkituotannossa osa kohtauksista jouduttiin poistamaan, koska niissä oli She-Hulk”, Gao jatkaa.

Sarjan erikoistehosteet ovat saaneet osakseen kritiikkiä myös Muropaketin omassa arvostelussa:

Arvostelu | Marvelin uutta She-Hulk-sarjaa piinaavat naurettavat erikoistehosteet, eikä komediakaan ihan kanna