“Silloin tajusin että tästä ei tule yhtään mitään…” – Nyt myös Deadpoolin toinen näyttelijä tyrmäsi X-Men Origins: Wolverinen version

15.12.2020 09:09 | Muropaketin toimitus

Harvempi asiaa tietää, mutta kun Deadpool nähtiin valkokankaalla ensimmäistä kertaa vuonna 2009, esitti hahmoa kaksi eri näyttelijää.

X-Men Origins: Wolverinessa Deadpoolia tulkitsemassa nähtiin Ryan Reynoldsin lisäksi Scott Adkins, joka vastasi fyysisemmistä osuuksista pahamaineisessa supersankarielokuvassa.

Reynolds on moneen otteeseen tyrmännyt Deadpoolin valkokangasdebyytin, ja samoilla linjoilla on selvästi myös Adkins.

”Emme Ryanin kanssa juurikaan olleet tekemisissä kuvausten aikana… Kun sain roolin ja menin paikalle olin innoissani. Odotin näkeväni Deadpoolin koko asun ja muut jutut. Kun sitten näin Deadpoolin, jonka suu oli ommeltu kiinni, lasersilmät ja kynnet… Ajattelin että tästä ei kyllä tule yhtään mitään”, Scott Adkins totesi The Illuminerdin tuoreessa haastattelussa.

”Kunpa Ryan olisi soittanut minulle Deadpool 2:n tiimoilta… Hän olisi voinut elokuvan lopussa tappaa minut. Olihan se hahmo minun syytäni”, Adkins lisäsi nauraen.

Deadpoolin epäonnistuneen esiintymisen jälkeen meni vuosia ennen kuin hahmon oma elokuva vihdoin sai vihreää valoa 20th Century Foxilta. Keväällä 2016 ilmestynyt Deadpool-elokuva muodostui kuitenkin yllätyshitiksi, ja parhaillaan on toinen jatko-osa suunnitteilla.

Muropaketin uusimmat