Spider-Man: Across the Spider-Verse on nyt nähty – “Todellista taidetta ja ehkä suurin suosikkielokuvani ikinä”

26.05.2023 08:24 Muropaketin toimitus

Spider-Man: Across the Spider-Verse saapuu valkokankaille jo ensi viikon keskiviikkona.

Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuvan arvioembargo on edelleen voimassa, mutta kriitikoiden lyhyet somekommentit on nyt saanut julkaista. Suurin osa niistä on kehuvia.

Leffan todetaan muun muassa olevan ”todellista taidetta ja ehkä suurin suosikkielokuvani ikinä”. Visuaalisen puolen lisäksi teos kerää kiitosta syvällisen synkästä ja tunteellisesta tarinasta. Joukkoon mahtuu myös muutama soraääni, sillä kaikkien mielestä uutuus ei yllä Spider-Man: Into the Spider-Versen tasolle.

Lisää reaktioita löytyy Twitteristä hastagilla #SpiderManAcrossTheSpiderVerse vaikka kuinka paljon.

Spider-Man: Across the Spider-Verse esitetään Suomessa lehdistölle vasta ensi viikolla. Elokuva saapuu teattereihin jo ensi keskiviikkona 31. toukokuuta.

Leffan virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Miles Morales palaa valkokankaalle Oscar-palkitun Spider-Verse-saagan jatko-osassa, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Brooklynin naapuruston ystävällinen Spider-Man sinkotuu yhdessä Gwen Stacyn kanssa halki multiversumin, missä hän kohtaa olemassaoloaan suojelevat Hämähäkki-ihmiset. Mutta kun sankarit riitelevät kuinka käsitellä tätä uutta uhkaa, joutuu Miles vastakkain muita Hämähäkkejä vastaan ja hänen on määriteltävä uudelleen, mitä sankarina oleminen tarkoittaa, jotta hän voi pelastaa ihmiset, joita hän rakastaa eniten.”