Suomen suurin elokuvateatteri esittää vain yhtä elokuvaa tänään ja huomenna – Eikä tarvitse olla nero arvatakseen, mikä leffa on kyseessä…

30.09.2021 14:43 | Muropaketin toimitus

007 No Time to Die on saapunut Suomen elokuvateattereihin.

Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on syksyn odotetuin elokuva, ja se näkyy myös volyymissa, jolla No Time to Dieta esitetään. Finnkino kertoo sivuillaan Suomen suurimman elokuvateatterin, Helsingin Tennispalatsin, esittävän pelkästään No Time to Dieta koko torstain sekä perjantain ajan.

No Time to Dien ensimmäisellä esitysviikolla Finnkinon saleissa on tarjolla kaikkiaan noin 1500 Bond-yleisönäytöstä, mikä on enemmän kuin millään muulla elokuvalla koskaan. Aiemmin ennätystä piti hallussaan Star Wars: The Rise of Skywalker noin 1400 näytöksellä. Vuonna 2015 ilmestyneellä 007 Spectrellä oli ensimmäisen viikon aikana lähes 900 näytöstä.

Finnkinon nettikaupan perusteella liput No Time to Dien näytöksiin käyvät kaupaksi erinomaisen hyvin. Erittäin monet näytökset on jo myyty loppuun tältä viikolta, vaikka elokuvateattereita koskevat paikkarajoitukset päättyvätkin huomenna.

Ennakkoon No Time to Dien lippuja on myyty peräti 45 000 kappaletta.

LUE LISÄÄ: Arvostelussa 007 No Time to Die – Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on turhankin tuhti loppu 15 vuoden tarinalle

Muropaketin uusimmat