Uusimmat

Tuntemattoman sotilaan ja Omerta 6/12:n ohjaaja tekee ison rahan toimintasarjan Peter Franzénin kanssa

25.04.2023 08:55 Muropaketin toimitus

Konflikti-toimintasarja kertoo Suomeen kohdistuvasta hyökkäyksestä.

Ohjaaja Aku Louhimies tekee MTV:lle ja C Morelle uutta ison budjetin toimintasarjaa nimeltään Konflikti, jonka juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Konflikti on tarina pienestä suomalaisesta rannikkokaupungista, jossa valmistaudutaan juhlimaan juhannusta. Tuntemattomat erikoisjoukot ottavat yllättäen alueen haltuunsa. Kaappaajien tavoite ja alkuperä on tuntematon. Valtaajat esittävät vaatimuksia Suomelle. Koko yhteiskunta joutuu pohtimaan kysymyksiä: Miten meidän tulisi toimia? Minkälaisiin uhrauksiin olemme valmiit?”

Louhimies on myös käsikirjoittanut sarjan yhdessä Andrei Alénin, kirjailija Helena Immosen ja käsikirjoittaja Jari Olavi Rantalan kanssa.

Luovana johtajana toimii Hollywoodissa elokuvia tehnyt ja American Hustle -leffasta Oscar-ehdokkaanakin ollut Heather Loeffler. Leikkaajaksi on saatu menestyselokuvia leikannut Ben Mercer.

Tiedote hehkuttaa myös Puolustusvoimien olevan mukana tuotannossa varmistamassa, että sarjan sotilaallinen toiminta on realistista ja heidän koulutuksensa mukaista.

Sarjassa esiintyvät muun muassa Peter Franzén, Sara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius.

Kuvaukset alkavat 22. toukokuuta ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun saakka. Konfliktin ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.