Tänään tv:ssä: Elokuvahistorian ehkä kuuluisimmat rinnat – Ohjaaja halusi niitä vielä enemmän, mutta joutui tyytymään kolmeen

28.09.2021 05:21 | Muropaketin toimitus

Paul Verhoevenin vuonna 1990 ohjaama Total Recall uusitaan taas kerran Suomen televisiossa.

Subilla tänään kello 22.50 alkavassa Total Recallissa ”Douglas Quaid haluaa toteuttaa jatkuvasti toistuvan unensa ja matkustaa Marsiin. Matkaa varten hän tarvitsee muistisiirrännäisen, jota asennettaessa jokin menee pieleen. Yhtäkkiä Quaid huomaa olevansa salainen agentti, joka on jatkuvasti hengenvaarassa.”

Total Recallin keskeisimpiä hahmoja esittävät Arnold Schwarzeneggerin lisäksi Marshall Bell, Mel Johnson Jr., Michael Ironside, Rachel Ticotin, Ronny Cox ja Sharon Stone.

Vaikka Verhoevenin elokuva on genreklassikko, jossa on mukana monta hyvässä tai pahassa ikimuistoista hetkeä, tullaan Total Recall todennäköisesti aina muistamaan parhaiten kohtauksesta, jossa Quaid näkee kolmirintaisen prostituoidun.

Viime vuonna ohjaaja kertoi, että olisi halunnut kohtaukseen vielä enemmänkin rintoja, mutta suunnitelma ei toteutunut:

”Tiedän että joillakin naisilla on neljä nänniä. Vähän niin kuin koirilla [on monta nisää]. Sellaisia ihmisiä on, olen nähnyt lääketieteellisiä kuvia aikoinaan yliopistossa. Tiesin tämän jo Total Recallia tehdessä. Halusin [Total Recallin hahmolle] neljä nänniä ja neljä rintaa, kaksi isoa rintaa ja kaksi pienempää niiden alla. Muistaakseni [erikoistehosteista vastannut] Rob Bottin oli sitä mieltä, että sellainen oli liian realistista. Kolme rintaa olivat siis tavallaan enemmän ja sopivat paremmin elokuvan tyyliin”.

Katso Total Recallin kohtaus YouTubesta (vaatii kirjautumisen)