Uusimmat

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset saa jatkoa – ohjaajat tuttuja The Witcheristä, The Sandmanista ja Snoop Doggin musiikkivideosta

Kuva: © Amazon Studios

15.12.2022 13:24 Muropaketin toimitus

Prime Video on kiinnittänyt kolme ohjaajaa Taru sormusten herrat: Mahtisormukset -sarjan toiselle kaudelle, jota kuvataan parhaillaan Iso-Britanniassa.

Alta voi lukea Prime Videon kuvaukset Taru sormusten herrasta: Mahtisormusten uusista ohjaajista.

Charlotte Brändström on ranskalais-ruotsalainen elokuvaohjaaja, joka on tullut tunnetuksi paitsi Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan ensimmäisestä kaudesta, myös – Olof Palmen murhaa käsittelevästä – The Unlikely Murder -sarjan ohjauksesta. Hänen muihin ohjauksiinsa lukeutuvat mm. The Outsider, Jupiter’s Legacy ja The Witcher.

Sanaa Hamri on tunnettu elokuva-, televisio-, musiikkivideo- ja mainosohjaaja Marokon Tangerista. Hän on äskettäin saanut päätökseen Prime Videon The Wheel of Timen toisen tuotantokauden ohjauksen. Aiemmin Hamri on toiminut vastaavana tuottajana ja ohjaajana hittisarja Empiressä, ja hänen muita jaksollisia televisioohjauksiaan ovat mm. Shameless, Rectify, Nashville, Elementary, Glee ja Desperate Housewives. Samalla Hamri on kerännyt arvostusta musiikkivideo-ohjaajana tehden yhteistyötä lukuisten hip-hop/R&B-muusikoiden kanssa, kuten Princen, Commonin, Lenny Kravitzin, Rihannan, Justin Bieberin, Snoop Doggin, Jay Z:n ja Mary J. Bligen.

Louise Hooper on arvostettu brittiläinen draamaohjaaja, joka tunnetaan neliosaisesta trilleristä Flesh and Blood sekä neliosaisesta draamasarjasta Cheat. Lisäksi hänen portfolioonsa kuuluvat Neil Gaimanin Sandmanin ensimmäisen kauden päätösjakso, The Witcher, Inside No. 9 ja Treason. Hooper aloitti uransa ohjaamalla BBC Arts -dokumentteja, työskennellen mm. David Lynchin, Helmut Newtonin, Arthur Millerin, David Attenboroughin ja Björkin kanssa, ja hän on saanut BAFTA-ehdokkuuden ohjauksesta Our Gay Wedding: The Musical.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan toinen kausi julkaistaan.