Uusimmat

”Paskin joulu” olisi osuvampi nimi Täydellinen joulu -elokuvalle – Traileri: Tältä näyttää Varasto-ohjaajan uutuuskomedia

25.09.2019 11:49 Muropaketin toimitus

Varasto-ohjaaja Taru Mäkelän uutuuselokuva on nimeltään Täydellinen joulu, mutta nimeä ei kannata erehtyä ottamaan kirjaimellisesti: harvoissa kuusijuhlissa on nähty yhtä ahdistavaa menoa kuin Täydellisen joulun trailerissa.

Lokakuun 25. päivä ensi-iltansa saavan Täydellisen joulun synopsis kuuluu seuraavasti:

”Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja. Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.”

Traileri (alla) avaa elokuvan tarinaa vielä lisää.

Keskeisiä rooleja Täydellisessä joulussa esittävät Antti Luusuaniemen ja Elena Leeven lisäksi Pirkko Mannola, Mikko Leppilampi, Maria Ylipää, Lotta Lindroos, Iikka Fors, Saara Kotkaniemi, Aku Hirviniemi, Kari Ketonen ja Krisse Salminen.