Uusimmat

Top Gun: Maverickiin tehtiin yksi iso muutos vasta kuvausten jälkeen

17.01.2023 11:59 Muropaketin toimitus

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverickissa vanha lempi leiskui uudella liekillä.

Top Gun: Maverickissa Tom Cruisen Pete ”Maverick” Mitchell ja Jennifer Connellyn Penny Benjamin ovat olleet on-off-suhteessa aikaisemminkin. Alkuperäinen suunnitelma kuitenkin oli, etteivät hahmot olisi nähneet toisiaan vuosikausiin.

Suunnitelma parisuhteesta muuttui vasta Top Gun: Maverickin kuvausten jälkeen.

”Alkujaan Penny ja Maverick eivät olleet nähneet toisiaan vuoden 1985 jälkeen, joten hän [Maverick] olisi kohdannut hahmon, jonka hän näki viimeksi kun oli 18- tai 19-vuotias. Kuvattuamme elokuvan ja pistäessämme sitä kasaan, tajusimme että elokuvaa ei voinut lopettaa haluamallamme tavalla, jos he eivät olisi nähneet toisiaan 36 vuoteen. Silloin keksimme, että tämä onkin seurustelusuhde, joka on jatkunut taukojen kanssa vuosikymmenten ajan, ja nyt he ovat valmiita kohtaamaan merkittävällä tavalla”, ohjaaja Joseph Krasinski selvensi Vanity Fair -lehden Little Gold Men -podcastissa.

Tarjolla on paljon muutakin mielenkiintoista taustatietoa Top Gun: Maverickista, joten play-nappi pohjaan ainakin niillä, joille elokuva kolisi kovaa. Samassa podcastissa on mukana myös viime kesän Elvis-elokuvan ohjannut Baz Luhrmann.

Top Gun: Maverick on katsottavissa suoratoistona SkyShowtimesta.