South Parkin tekijät joutuivat hyllyttämään Donald Trump -elokuvansa, jossa USA:n presidentti olisi joutunut munasillaan mankeliin

10.08.2022 11:22 Muropaketin toimitus

South Parkin tekijät eivät ole tehneet pitkää elokuvaa sitten vuoden 2004 Team America: World Policen. Asian oli tarkoitus muuttua vuonna 2020, mutta suunnitelmat menivät jäihin koronapandemian takia.

Trey Parker ja Matt Stone ovat paljastaneet aikoneensa tehdä deepfake-tekniikkaan pohjautuvan elokuvan Donald Trumpista, mutta nyt koko projekti on ollut jäissä pari vuotta, eikä välttämättä toteudu laisinkaan.

”Meidän piti aloittaa kuvaukset samana päivänä, jolloin pandemia pakotti sulkemaan kaiken. Olimme tehneet töitä elokuvan eteen useita kuukausia ja sitten kaikki olikin ohi. Painuin toimistooni ja aloin pakata tavaroitani, koska olin niin paniikissa”, Parker muisteli Los Angeles Timesin haastattelussa.

Matt Stonen mukaan Trump-elokuva on nyt ainakin toistaiseksi telakalla, koska parivaljakko ei tiedä mitä tehdä sen kanssa.

”Elokuva oli vahvasti omaan aikaansa sidottu ja nyt aikaa on kulunut. Se pitäisi ajatella kokonaan uusiksi, jos tekisimme sen nyt”.

Toteutuessaan Deep Fake: The Movie olisi kertonut aivan Trumpin näköisestä miehestä, joka olisi esiintynyt alasti, joutunut mankeliin ja muuta vastaavaa. ”Trumpin” ääninäyttelijänä olisi toiminut Peter Serafinowicz, jonka kanssa Stone ja Parker tekivät Sassy Justice -videon syksyllä 2020.