UUSIMMAT

Uuden Masters of the Universe -elokuvan ohjaajat lupaavat kunnioittaa 1980-luvun leluja: “Tästä ei tule mikään Taru sormusten herrasta”

24.03.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Netflix tekee uuden Masters of the Universe -elokuvan oikeilla näyttelijöillä. Vuonna 1987 julkaistussa elokuvassa pääosaa esitti Dolph Lundgren.

Uusi Masters of the Universe -elokuva on ollut suunnitteilla vuosia, mutta sellaisen kuvaukset alkavat näillä näkymin vihdoin ensi kesänä. Netflix-elokuvan ohjaavat ohjaajaveljekset Aaron ja Adam Nee ja käsikirjoituksesta vastaa David Callaham.

CBR:n haastattelussa ohjaajat kertovat, että heille on tärkeää kunnioittaa “värikkään, hullun ja oudon” franchisen “hulvattoman villejä” juuria.

“Emme edes halua yrittää hillitä sitä ja tehdä siitä jotain uutta Tarua sormusten herrasta”, Aaron Nee kertoo. “Meille on tärkeää löytää ne asiat, jotka tekivät noista leluista ja sarjakuvista meille lapsina niin mielekkäitä.”

Tulevan elokuvan pääosaan on kiinnitetty Kyle Allen. Muita näyttelijöitä ei ole vielä vahvistettu. Elokuvan on määrä valmistua vuonna 2024.