Uusi Hellboy floppasi – Haukutulla leffalla ei mitään asiaa TOP 10 -listan kärkeen

15.04.2019 07:49 | Muropaketin toimitus

Neil Marshallin ohjaama uusi Hellboy-elokuva sai ensi-iltansa sekä Suomessa että Pohjois-Amerikassa perjantaina.

Box Office Mojo -sivusto on nyt julkaissut arviot viikonlopun lipunmyynnistä USA:n osalta. Luvut tarkentuvat vielä alkuviikon aikana, mutta jo nyt on hyvin selvää, että uusi Hellboy jäi tavoitteestaan.

Hellboylle kertyi lipputuloja vain hieman päälle 12 miljoonaa dollaria, kun studion tavoite oli 17-20 miljoonaa dollaria. TOP 10 -listan ykkössijan säilytti 25 miljoonalla dollarilla jo viikkoa aiemmin ensi-iltansa saanut Shazam! Hellboyn onnistui jättämään taaksensa myös toiselle sijalle noussut Little-komedia, jonka lipunmyynnin saldo oli 15,5 miljoonaa dollaria.

Kauas siis jäätiin tavoitteesta ja listan kärjestä. Ainoa lohdullinen puoli tilanteessa on se, ettei Hellboyn tekeminen maksanut kuin 50 miljoonaa dollaria.

Vastaanoton ollessa näin kalsea, vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiseltä, että David Harbourin esittämä pirusankari pääsisi enää uudelleen valkokankaalle, mutta kaikki on toki vielä mahdollista.

Täytenä yllätyksenä ei Hellboyn floppaaminen tullut, sillä elokuva on kerännyt lähes yksiomaan negatiivisia arvioita. Esimerkiksi Muropaketin arvostelussa Hellboy sai vain yhden tähden.

Muropaketin uusimmat