Varoitus illan elokuvasta: Hero-kanavan toimintatrillerissä jokainen nainen tapetaan, mutiloidaan tai raiskataan

06.12.2019 06:58 | Muropaketin toimitus | 1

Liam Neesonin elokuvassa kaikki naishahmot kokevat kovan kohtalon, eikä sen katsomisesta varmasti jää järin hyvä mieli yhdellekään terveelle ihmiselle.

Hero-kanava esittää tänään toimintatrillerin Tanssi haudoilla (A Walk Among the Tombstones). Elokuvan pääosaa esittävät Liam Neeson, David Harbour, Brian Bradley, Dan Stevens ja Boyd Holbrook.

Suomalaisella Laura Birnillä on leffassa pieni sivuosa, jossa hän ei tosin pääse juurikaan taitojaan esittelemään.

[Varoitus: Luvassa minimaalinen spoileri elokuvan tarinasta.]

”Elokuvan jokaisen naisen rooli on tulla tapetuksi, mutiloiduksi ja raiskatuksi. Heidän tehtävänään on vain kiljua kauhuissaan. Laura Birnin etukäteen hehkutettu roolisuoritus kestää vain muutaman minuutin. Hän on vain yksi hengestään pääsevistä kidnapatuista”, kerrottiin Muropaketin arviossa vuonna 2014.

Lue koko kirjoitus täältä:

Liam Neesonin äärimmäisen synkkä Tanssi haudoilla on todella tylsä tusinatrilleri

Tanssi haudoilla kertoo entisestä poliisista, Matt Scudderista (Liam Neeson), joka ryhtyy narkkarituttavansa Peterin (Boyd Holbrook) pyynnöstä jäljittämään huumediilerin (Dan Stevens) vaimon kidnappaajia. Samalla hän tutustuu nuoreen katujen kasvattiin TJ:hin ja joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä.

Herolla kello 21.00 alkavan elokuvan on ohjannut Scott Frank.

Keskustelu

Jaa, että jokainen nainen mutiloidaan? Eli tehdään mitä? Jos sanan pohjana on englannin "mutilation" miksi ei voi sanoa "silpoa"? Koittakaan nyt oikeasti käyttää suomea siellä toimituksessa, ja älkää oikaisko englannilla, jos oma sanavarasto nyt ei riitä kirjoittamaan hyvää suomea.

Muropaketin uusimmat