Uusimmat

Zombieland 2:n uusi traileri on kielletty lapsilta – ja esittelee yhden elokuvan iloisimmista yllätyksistä

08.10.2019 13:37 Muropaketin toimitus

Zombieland: Double Tapista on julkaistu uusi, lasten mieltä turmeleva Red Band -traileri.

Painotetaan:

Jos et saa vielä ikäsi puolesta laillisesti mopoakaan ajaa, käännä katseesi ja mene vaikka leikkimään käpylehmillä. Seuraava video nimittäin on niin hurjaa settiä, että nuori mielesi ei sitä kestä.

.

..

….

…..

Noin, nyt sitten itse asiaan näin meidän kypsempien katsojien kesken.

Vielä kuitenkin yksi varoitus ennen Zombielandin jatko-osan traileria: videolla nähdään yksi odottamaton cameo, joten jos haluatte säästää yllätykset elokuvateattereihin, ei play-nappia kannata välttämättä painaa.

Zombieland: Double Tapin Suomen ensi-ilta on 25. lokakuuta.

”Vuosikymmen sen jälkeen, kun Zombieland-elokuvasta tuli hitti ja kulttiklassikko, sen pääosanesittäjät Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ja Emma Stone palaavat yhteen ohjaaja Ruben Fleischerin (Venom) sekä alkuperäisten kirjoittajien Rhett Reesen ja Paul Wernickin (Deadpool) kanssa jatko-osassa Zombieland: Double Tap. Koomisen sekasortoinen matka vie heidät niin Valkoiseen taloon kuin myös Amerikan maaseudulle. He löytävät uudenlaisia zombeja teurastettaviksi ja tapaavat lisää selviytyneitä ihmisiä. Ennen kaikkea heidän on kuitenkin selvittävä oman eriskummallisen perheensä kasvukivuista.”