Ensimmäinen kunnon traileri Swamp Thingistä – DC:n uusi kauhusarja näyttää todella lupaavalta

29.05.2019 09:29 | Muropaketin toimitus

Uusi Swamp Thing -sarja on suunnattu aikuisille.

DC Universe -suoratoistopalvelu on julkaissut ensimmäisen kunnon trailerin Swamp Thing -sarjasta, joka alkaa Yhdysvalloissa jo tämän viikon perjantaina 31. toukokuuta.

Len Weinin ja Bernie Wrightsonin 1970-luvun alussa luoman hahmon DC Comicsin Swamp Thing -sarjakuvia ovat vuosien varrella käsikirjoittaneet esimerkiksi Brian K. Vaughan, Mark Millar ja Scott Snyder. Sarjan on kerrottu ammentavan kuitenkin Alan Mooren 1980-luvun loppuolella rustaamista Swamp Thing -klassikkosarjisten tarinoista, mutta trailerin perusteella tarjolla on rehellistä kauhua. Mooren stoorit olivat paljon muutakin.

Sarjan pääosissa nähdään Andy Bean, Will Patton, Crystal Reed, Maria Sten ja Jeryl Prescott. Mukana ovat myös Jennifer Beals, Virginia Madsen, Henderson Wade, Kevin Durand ja Leonardo Nam. Monsteripuvussa heiluu ja hikoilee Derek Mears.

Swamp Thing -sarjan Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti se nähdään täällä vasta kun kaikki jaksot on esitetty Yhdysvalloissa. Näin kävi DC Universe -suoratoistopalvelun aiempienkin originaalisarjojen kanssa. Titans nähtiin Netflixissä ja viime lauantaina 25. toukokuuta Doom Patrol -sarja tuli tarjolle kokonaisuudessaan HBO Nordiciin.

Muropaketin arviossa Doom Patrol kehuttiin syystäkin maasta taivaisiin:

Arvostelu: DC:n Doom Patrol on yksi parhaita supersankarisarjoja koskaan

Muropaketin uusimmat