Uusimmat

Ethan Hawken ja Julie Delpyn Rakkautta ennen -elokuvat saavat jatkoa

21.11.2011 22:59 Muropaketin toimitus

Richard Linklaterin ohjaama romanttinen kulttihitti Rakkautta ennen aamua sai ensimmäisen jatko-osansa 2000-luvun alkupuolella. Pian elokuvasarja saattaa laajentua trilogiaksi.

Ethan Hawken ja Julie Delpyn tähdittämä Rakkautta ennen aamua (1995) kertoi Euroopassa matkaavista nuorista, jotka viettivät Wienissä yhden romanttisen yön, mutta erosivat sen jälkeen yhdeksäksi vuodeksi. Vuonna 2004 valmistunut jatko-osa Rakkautta ennen auringonlaskua kertoi parin kohtaamisesta uudelleen, tällä kertaa Pariisissa.

Jessen ja Celinen edellisestä kohtaamisesta on kulunut nyt niin pitkä aika, että Ethan Hawken mielestä voisi olla jälleen jälleennäkemisen aika.

Ranskalaisen Allocine-sivuston haastattelussa Hawke toteaa, että hänen lisäkseen myös Julie Delpy ja Richard Linklater haluavat tehdä vielä yhden Rakkautta ennen -elokuvan. Käsikirjoitus on itseasiassa jo työn alla ja kuvaukset pyritään aloittamaan kesällä 2012. Ensi-iltaa on maalailtu vuodelle 2013, jolloin hahmojen edellisestä kohtaamisesta olisi kulunut taas yhdeksän vuotta.

Lähde: Allocine