House of Cardsin loppuhuipennus: Kevin Spacey pihalle, kaksi uutta näyttelijää tilalle

01.02.2018 12:20 | Muropaketin toimitus

House of Cardsin kuudes ja viimeinen kausi nähdään vielä tänä vuonna.

Netflixin alkuperäissarja House of Cardsin viimeiseksi jäävän kuudennen tuotantokauden kuvaukset keskeytettiin marraskuun alussa Kevin Spaceyn ahdistelusyytösten takia ja muutamaa päivää myöhemmin näyttelijä sai kenkää sarjasta.

Nyt Netflix kertoo kauden kuvausten jatkuvan kahden uuden näyttelijän kera. Sarjaan on kiinnitetty Diane Lane ja Greg Kinnear, mutta heidän esittämistään hahmoista ei paljastettu vielä mitään. House of Cardsin loppu keskittyy Spaceyn Frank Underwoodin sijaan Robin Wrightin esittämään Claire Underwoodiin. Viimeisellä kaudella jaksoja on luvassa normaalin kolmentoista sijaan vain kahdeksan.

Viimeinen kausi nähdään vielä tämän vuoden puolella ja mukana ovat edelleen Wrightin lisäksi muun muassa Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott ja Boris McGiver.

Spacey ehti olla mukana kuvauksissa kahden jakson ajan, ja hänen hahmonsa kohtalo on vielä epäselvä. Tuottajat pohtivat päästävänsä Spaceyn esittämän päähenkilö Frank Underwoodin hengiltä, eli hahmon kuolevan ruudun ulkopuolella.

Muropaketin uusimmat