Huhu: Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja tekee The Flash -elokuvan Warner Bros.:ille

28.04.2017 09:22 | Muropaketin toimitus

Warner Bros. Picturesilla on ollut kovia haasteita löytää oikeaa ohjaajaa tulevalle The Flash -elokuvalleen. Nyt on taas uusi ehdokas kierroksessa, kertovat tuoreet huhut.

Rick Famuyiwan oli määrä ohjata The Flash -elokuva, mutta hän jätti projektin ja lähti uusien haasteiden pariin. Nyt vauhtisankari on ollut jo jonkin tovin ilman uutta kipparia. Screen Junkiesin mukaan uusi ohjaaja on saattanut kuitenkin jo löytyä.

Robert Zemeckis neuvottelee Warner Bros.:in kanssa The Flashin ohjaamisesta, väittää sivuston lähde. Zemeckis tunnetaan tietenkin Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta, mutta myös Roger Rabbitista, Forrest Gumpista, Ensimmäisestä yhteydestä ja Cast Awaysta.

Ohjaajan tuorein elokuva, Brad Pittin tähdittämä Liittoutuneet, floppasi ikävästi. Sikäli näyttävä ja isoa yleisöä kosiskeleva supersankarielokuva saattaisi hyvinkin olla ohjaajan mieleen.

Ezra Millerin tähdittämä The Flash ilmestyy tällä tietoa vuonna 2020. Sitä ennen supersankari nähdään valkokankaalla ensi-iltansa syksyllä saavassa Justice Leaguessa.

The Flash
Kaikki jutut aiheesta