“Ihan yhtä helvettiä” – Jennifer Lawrence paljasti, miksi Leonardo DiCaprion kanssa työskentely oli välillä todella hirveää

10.12.2021 14:00 | Muropaketin toimitus

Jennifer Lawrence ja Leonardo DiCaprio nähdään Don’t Look Up -elokuvan pääosissa.

Adam McKayn ohjaama Don’t Look Up julkaistaan jouluaattona Netflixissä. Sen keskeisissä rooleissa nähdään nimekkäitä näyttelijöitä kuten Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Jonah Hill ja Mark Rylance.

Lawrencelle elokuva on ensimmäinen parin vuoden tauon jälkeen. Näyttelijä oli vieraana Stephen Colbert -showssa, missä hän kertoi työskentelystä Streepin, DiCaprion ja Chalamet’n kanssa.

Elokuvassa on kohtaus, missä Lawrence, DiCaprio ja Chalamet nähdään kolmestaan autossa. Lawrence kertoo – tosin nauraen – kohtauksen olleen “yhtä helvettiä”.

“He saivat minut ihan hulluksi. Timothée oli innostunut ilmeisesti pelkästään siksi, että oli päässyt pois kotoa lockdownin jälkeen. Luulen, että se oli hänen ensimmäinen kohtauksensa. Leo oli valinnut biisin, joka soi autossa ja selitti siitä, että tiesittekö, tämä biisi kertoo plaa, plaa, plaa. Se oli pelkkää kidutusta koko päivä, yhtä helvettiä”, Lawrence selittää.

Tietenkään Lawrence ei tarkoita kommenttiaan negatiivisessa mielessä vaan huumorilla, sen erottaa katsoessaan kertomusta oheiselta videolta.

Muropaketin uusimmat