UUSIMMAT

Grant Morrisonia voimme kiittää Jared Leton Jokerin Marilyn Manson -lookista

06.10.2015 19:08 Tatu Junni

Grant Morrison on nimi, jonka jokainen Batman-sarjakuviin vihkiytynyt tietää.

Skottikäsikirjoittajan nimi on selkeästi myös Jared Leton tiedossa. Suicide Squad -elokuvassa Jokeria esittävä Leto meni nimittäin Morrisonin pakeille saadakseen ohjeita rooliaan varten.

”Jared Leto soitti minulle puhuakseen tulokulmastaan Jokeriin ja minä annoin hänelle joitakin suuntaviivoja. Olen kiinnostunut näkemään päätyikö hänen roolisuoritukseensa muitakin aineksia kuin taaksepäin kammattu tukka ja Marilyn Manson -vivahteet”, Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth -sarjakuvaklassikon isä totesi Comic Heroes -lehden haastattelussa.

Myös New X-Menista, Animal Manista, JLA:sta ja All-Star Supermanista tuttu Grant Morrison odottaa Suicide Squad -elokuvaa muutenkin mielenkiinnolla.

”En ole tainnut yhtään todella hyvää supersankarileffaa vähään aikaan. Age of Ultron oli ihan hyvä, mutta ei samanlainen suunnanmuuttaja kuin ensimmäinen. Supersankarien peruskaura on jo tuttua, joten nyt olisi aika tehdä elokuvia Miraclemanista, Enigmasta, Flex Mentallosta tai jostain muusta vähän haastavammasta materiaalista”, Morrison luetteli.

David Ayerin ohjaama Suicide Squad ilmestyy elokuussa 2016.

Muropaketin uusimmat