Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeussalitaistelu jatkuu: “En ole vaimonhakkaaja”, sanoo Depp

09.07.2020 17:04 | Muropaketin toimitus

Lontoon oikeudessa on tällä viikolla puitu Johnny Deppin väitettyä väkivaltaisuutta ex-vaimoaan Amber Heardia kohtaan.

Osa avioliitoista päättyy yhteisymmärrykseen, mutta Johnny Deppin ja Amber Heardin avioero ei kuulu tähän joukkoon. Entisen pariskunnan osapuolet ovat molemmat syyttäneet toista muun muassa väkivaltaisuudesta, ja nyt tämän puiminen oikeudessa jatkuu.

Depp haastoi The Sun -sanomalehden oikeuteen, koska lehti kuvasi näyttelijää uutisissaan “vaimonhakkaajaksi”. Deppin väitettyä väkivaltaisuutta alettiin puida tällä viikolla lontoolaisessa tuomioistuimessa, missä Depp on tähän mennessä kieltänyt kaikki syytteet ex-vaimonsa lyömisestä, kertoo Variety.

Heard on esimerkiksi väittänyt, että Depp löi häntä sen jälkeen, kun hän alkoi nauraa miehen tatuoinnille. Deppillähän on 1990-luvun alusta tatuointi, jonka tämä otti seurustellessaan Winona Ryderin kanssa. Tatuoinnissa luki ensin “Winona Forever”, mutta eron jälkeen hän lyhensi sen lukemaan “Wino Forever”.

Depp kuitenkin kiistää lyöneensä tuolloin Heardia. Hän myöntää esimerkiksi olevansa hvyin mustasukkainen, mutta kaikki väkivaltaisuusväitteet hän on toistaiseksi oikeudessa kieltänyt.

LUE MYÖS: Arvostelu: Johnny Deppin tähdittämä Näkemiin professori on tasapaksu ja muovinen draamakomedia syöpään kuolevasta opettajasta

Muropaketin uusimmat