Joku Marvel Studiosin merkittävistä hahmoista astuu pian kaapista, vihjasi Avengers-ohjaaja

10.05.2019 14:02 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on paljastanut, että MCU saa kaksi LGBTQ-supersankaria.

Marvel-elokuvien maailma monipuolistuu, sillä Kevin Feigekin on paljastanut kahden LGBTQ-supersankarin olevan tulossa MCU:n elokuviin. Avengers: Endgamen ohjanneet Joe ja Anthony Russo jatkavat samaa linjaa ja vihjaavat CBR:n uutisen mukaan uuden hahmon olevan tulossa kaapista lähiaikoina.

Joe Russo esitti Endgamen alussa hahmoa, joka oli ensimmäinen avoimesti homo MCU-elokuvien joukossa. Tuolloin Russo kertoi, että kyseessä todellakin oli ensimmäinen avoimesti homo hahmo. “Onhan ollut vihjeitä muidenkin hahmojen seksuaalisesta suuntautumisesta, mutta tämä on ensimmäinen avoimesti homo hahmo”, Russo kertoo. Hän myös kommentoi “asian kyllä selviävän”, kun häneltä tiedusteltiin, ketkä muut voisivat olla homoja.

“Mutta se on toisen kerran tarina”, hän jatkaa.

Tällä hetkellä ei ole vielä tietoa, missä elokuvassa ensimmäinen merkittävän hahmon kaapista astuminen tapahtuu. Huhujen mukaan se voisi olla elokuvassa Eternals. Joka tapauksessa Tessa Thompson on jo kertonut Valkyerien olevan biseksuaali. Lisäksi Thompson ja Captain Marvelia esittävä Brie Larson ovat avoimesti kertoneet shippaavansa hahmojaan.

Muropaketin uusimmat