Justice League -tähdellä on yllätysrooli uudessa Stephen King -sarjassa, joka alkaa joulukuussa HBO Nordicilla

19.11.2020 09:35 | Muropaketin toimitus

Stephen Kingin The Stand -sarja alkaa kuukauden kuluttua, mutta Ezra Millerin rooli paljastettiin vasta nyt.

Stephen King The Stand – Tukikohta -kirjaan perustuva saman niminen sarja alkaa joulukuussa, mutta yksi sen tärkeistä hahmoista pidettiin salaisuutena tähän asti. Kingin kirja on melkoinen järkäle lukuisine hahmoineeen, joita kaikkia ei voida änkeä yhteen tv-sarjaan.

Entertainment Weekly kertoo nyt mukana olevan myös Trashcan Man -hahmon, jota esittää muun muassa Justice League – ja Fantastic Beasts -elokuvista tuttu Ezra Miller. EW on julkaissut myös ensimmäiset kuvat kirjan ja sarjan Randall Flagg -pääpahiksen apulaisesta. Trashcan Man eli Roskismies on sekopäinen pyromaani, jonka ulkomuotoon ja asuun Miller sai itse vaikuttaa.

– Tulenkestävät kalsarit! Ne olivat ensimmäiset sanat, joilla kuvailin asuani. Roskismies on pukeutunut vain tarvittavaan. Hänellä ei ole päällään mitään ylimääräistä, jotta voi pyromaanina nauttia liekeistä mahdollisimman läheltä, Miller sanoo.

Roskismiehen kuvien alta löytyy vielä kertauksena sarjan traileri. The Stand nähdään Suomessa tuoreeltaan HBO Nordicissa, jossa sarja alkaa 18. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat