Uusimmat

Kate Winslet on mukana Avatar 2:ssa – Nyt näyttelijä paljasti, miksi jatko-osan tekeminen James Cameronin hittielokuvalle ei ollut helppoa

19.05.2021 17:30 Muropaketin toimitus

Kate Winslet nähdään keskeisessä roolissa James Cameronin ohjaamassa Avatar 2:ssa, joka julkaistaan näillä näkymin jouluna 2022.

Kate Winslet on työskennellyt James Cameronin kanssa aiemminkin – vuonna 1997 julkaistussa Titanicissa. Kuitenkin hän on paljastanut jännittäneensä Avatar 2:n tekemistä ohjaajan kanssa.

Tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) Winslet kertoo, että häntä hermostutti Avatar 2:n kuvausten ensimmäisenä päivänä, koska kaikki muut tunsivat elokuvan maailman jo edellisestä elokuvasta ja hän tunsi itsensä ulkopuoliseksi.

“Muistan kun kävelin ensimmäisenä päivänä harjoituksiin ja meistä moni istui pöydän ympärillä. Olin aika hermostunut, koska ajattelin, että suurin osa heistä oli ollut mukana ensimmäisessä elokuvassa kymmenen vuotta sitten ja tunteneet toisensa ikuisesti. Jim kuitenkin vakuutti, että puhuisin N’avin kieltä jo puolessa tunnissa”, Winslet selittää.

Avatar 2 julkaistaan näillä näkymin joulukuussa 2022. Winsletin lisäksi siinä nähdään muun muassa Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, Michelle Yeoh, Jemaine Clement ja Stephen Lang.

Muropaketin uusimmat