Kuva: Avatar-tähti on valmis Deadpool 2:n Cableksi

16.02.2016 11:50 Tatu Junni

Jo kauan ennen kuin Deadpool sai ensi-iltansa, Avatarista tutun Stephen Langin huhuttiin olevan ehdolla Cable-mutantin rooliin.

“Yksi pojistani mainitsi huhuista minulle – hän sanoi ’Hei faija, huhutaan että esität Cablea’. ’Kukas se on?’, minä kysyin ja niinpä poikani googletti hänet minulle. ’Wow, hänhän on cool’, ajattelin Cablesta”.

Näin Lang kommentoi Cable-huhuja vuonna 2010.

Ensimmäiseen Deadpool-elokuvaan ei Cable päässyt, mutta supersankarileffan osoittauduttua isoksi hitiksi, on ilmiselvää että jatko-osa on luvassa – ja eiköhän Cable ole mukana siinä.

Nyt Stephen Lang on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa hän ilmoittaa olevansa yhä halukas Cablen rooliin.

Joidenkin Marvel-fanien mielestä 63-vuotias Lang on jo liian vanha Cablen rooliin, mutta mies itse on eri mieltä.

Deadpoolilla ja Cablella on pitkä yhteinen historia. Miehet itse asiassa kohtasivat jo Deadpoolin debytoidessa The New Mutants -lehden numerossa 98 vuonna 1991.

Marvelin sarjakuvauniversumissa Cable eli Nathan Christopher Charles Summers on Ryhmä-X:n Kykloopin ja Jean Greyn klooni Madelyne Pryorin poika, joka sai X-Men: Apocalypsen Tuholta teknoviruksen ja lähetettiin parannuskeinon perässä vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen. Sittemmin Cable palasi nykyaikaan ikämiehenä ja alkoi johtaa ensin Uusia mutantteja, sitten X-Voimaa.

Jos ja kun hahmo valkokankaalle saadaan, veikkaamme että 20th Century Fox kehittää Cablelle hieman yksinkertaisemman taustatarinan…

Deadpool