Kuva: Törkeän upea The Boys -tv-sarja saa jatkoa – Homelanderin etumus on lupaus siitä

25.02.2021 08:29 | Muropaketin toimitus

The Boys -sarjan kolmannesta kaudesta on tulossa vielä aiempiakin kipeämpi.

Amazonin The Boys -sarjan kolmannen kauden kuvaukset ovat nyt virallisesti alkaneet, sillä sarjan showrunner Eric Kripke jakoi Twitter-tilillään asian vahvistavan valokuvan, joka on taatusti rajattu aivan vahingossa esittelemään Homelanderin etumusta.

Tulevan kauden on lupailtu olevan vielä aiempiakin kipeämpi, sillä mukana on muun muassa alkuperäissarjakuvista tuttu Herogasm-tarina. Sarjiksessa se on kuuden lehden mittainen kertomus supersankarien koko viikonlopun kestävistä orgioista, joissa vedetään kaikkia mahdollisia päihteitä ja harrastetaan supervoimien avulla erittäin omalaatuista seksiä.

The Boysin kolmannen kauden ensi-ilta ei ole vielä tiedossa, mutta sen kuvaukset jatkuvat ainakin loppukesään asti.

Muropaketin arvostelussa The Boysin kakkoskausi kehuttiin vielä ensimmäistäkin paremmaksi sen alkaessa viime vuoden syyskuussa:

”The Boysin hahmoissa on nyt reippaasti lisää syvyyttä ja ulottuvuuksia, jonka johdosta kantaa ottavat elementit korostuvat, eikä sen vertauskuvia voi missata. Hahmojen käytös ja väkivaltaiset teot hätkähdyttävät, koska sairaan kuvaston keskellä on aidon oloisia ihmisiä tunteidensa kanssa. Verellä läträäminen on silti edelleen mielipuolisen hauskaa. The Boys on supersankarisarjaksi naamioitu kantaa ottava pikimusta komedia, joka naurattaa ääneen, saa ajattelemaan ja kysyy tärkeitä kysymyksiä. Uudet jaksot ovat viihdyttäviä, koskettavia ja saavat voimaan pahoin.”

Arvostelu | Jos et ole jo Amazon Prime Videon tilaaja, nyt kannattaa harkita: The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”

Muropaketin uusimmat