Uusimmat

Last Christmas -traileri: Emilia Clarken uusi leffa on jotain ihan muuta kuin Game of Thrones

15.08.2019 08:54 Muropaketin toimitus

Last Christmas saa ensi-iltansa 15. marraskuuta.

Universal Pictures on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Last Christmas -elokuvasta, jonka pääosissa nähdään Game of Thronesin Emilia Clarke ja muun muassa Crazy Rich Asians -leffasta tuttu Henry Golding.

Ohjaaja Paul Feigin Last Christmas on jotain aivan muuta kuin Game of Thrones, sillä kyseessä on romanttinen komedia, joka on saanut nimensä Wham!-yhtyeen samannimisestä kappaleesta. Leffan Suomen ensi-ilta on 15. marraskuuta.

Virallinen, rehellisen siirappinen synopsis kertoo:

”Emilia Clarke, Henry Golding ja Emma Thompson tähdittävät Paul Feigin (Missä on Emily?, Morsiusneidot) ohjaamaa romanttista komediaa Last Christmas.

Kate (Emilia Clarke) kulkee Lontoon kaduilla synkkänä kuin myrskyn merkki. Hänen askeleitaan säestävät kokonainen huonojen päätösten kavalkadi sekä kulkusten kilinä – ärsyttävä seuraus työpaikasta tonttuna joulukaupassa. Tom (Henry Golding) vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta astuessa Katen elämään ja alkaessaan nähdä hänen muuriensa läpi. Kun Lontoo valmistautuu vuoden ihanimpaan juhlaan, näiden kahden välillä ei tunnu toimivan yhtään mikään. Mutta joskus on vain annettava lumihiutaleiden leijua ja kuunneltava sydäntään. You gotta have faith!

Last Chrismas –elokuvaa säestävät George Michaelin kappaleet, mukaan lukien sille nimensä lainannut jouluinen klassikko. Elokuvassa kuullaan myös uutta, ennen julkaisematonta materiaalia Grammy-palkitulta artistilta, joka ikonisen uransa aikana myi yli 115 miljoonaa albumia.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Oscar-palkittu Emma Thompson (Järki ja tunteet, Bridget Jones’s Baby) ja näytelmäkirjailija Bryony Kimmings.”