Uusimmat

Liam Neeson tuskin palaa jedimestari Qui-Gon Jinnin rooliin – Näyttelijä on aivan pihalla Star Wars -elokuvien ja -sarjojen tapahtumista

23.10.2020 10:10 Muropaketin toimitus

Tänään saa ensi-iltansa Liam Neesonin Honest Thief -elokuva, joka on tietysti toimintatrilleri.

Liam Neesonin tähdittämä Honest Thief -toimintatrilleri nousi viime viikonloppuna Yhdysvaltain katsotuimmaksi elokuvaksi, joka ei ole mikään ihme, sillä se on yksi harvoista uusista teatteriin saapuneista elokuvista. Honest Thief saa ensi-iltansa Suomessa tänään.

Neeson promoaa trilleriään Colliderin haastattelussa, jossa häneltä tiedustellaan myös mahdollisesta paluusta Qui-Gon Jinn -jedimestarin rooliin jossain tulevassa Star Wars -tv-sarjassa tai -elokuvassa. Näyttelijä ei ole katsonut mitään Star Warsiin liittyvää vuosikausiin, sillä hän on aivan pihalla tuoreempien elokuvien tapahtumista ja jopa omista esiintymisistään franchisessa.

– Toimin Qui-Gon Jinnin ääninäyttelijänä parissa animaatiossa. En muista niiden nimiä, mutta teimme niitä muutaman Sam Jacksonin kanssa, olisiko niitä ollut kaksi, Neeson yrittää muistella.

– Elokuvien osalta minuun ei olla oltu yhteydessä. Voin tunnustaa, etten ole oikein kartalla niiden uusien leffojen tapahtumista. Tehdäänkö niitä vielä? Kuulin etteivät hommat menneet aivan putkeen Harrisonin (Ford) esittämän Han Solon osalta, Neeson jatkaa.

Neeson ei näköjään ole Star Wars -fani, vaan kiinnostunut tekemään onnettomia toimintatrillereitä toinen toisensa jälkeen. Uusi Honest Thief on taas aivan sitä itseään, joka selviää vilkaisemalla vaikkapa Rotten Tomatoes -sivustoa, jossa näkemästään on pitänyt vain 39 prosenttia kriitikoista. Metacriticin yhteen keräämien arvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä 45 / 100.