Uusimmat

Lisää dinosauruksia tulossa: Jurassic World -sarja alkaa Netflixissä vuoden 2020 aikana

05.06.2019 08:41 Muropaketin toimitus

Netflixin dinosaurussarja on vuoden 2015 Jurassic World -elokuvan spin-off.

Netflix tarjoaa dinosaurusfaneille lisää tuijotettavaa ensi vuonna, sillä luvassa on DreamWorks Animation -studion tekemä Jurassic World: Camp Cretaceous -animaatiosarja.

Sarjasta ei vielä tiedetä paljoa, mutta se on spin-off vuoden 2015 Jurassic World -elokuvalle. Päähenkilöinä nähdään joukko teinejä, joille tapahtuu juuri niitä juttuja joita Jurassic Park -franchisen tarinoissa tapahtuu.

Jurassic World: Camp Cretaceous -sarjan vastaavina tuottajina ja showrunnereina toimivat Scott Kreamer (Pinky Malinky) ja Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny). Mukana on myös Steven Spielberg tuottajan roolissa.

Ääninäyttelijöistä, jaksojen määrästä tai tarkasta ensi-illasta ei ole vielä tietoa. Dreamworksin animaatio tulee kuitenkin tarjolle Netflixiin jossain vaiheessa vuonna 2020. Studio on tähän mennessä tehnyt suoratoistopalvelulle jo 18 animaatiosarjaa kuten Tales of Arcadia, , She-Ra and the Princesses of Power ja The Boss Baby: Back in Business. Tämän vuoden puolella on tulosssa vielä esimerkiksi odotettu Fast & Furious -animaatio.