Uusimmat

Lisätietoa tarjolla: Tällaisen RoboCop-elokuvan District 9 -ohjaaja Neill Blomkamp aikoo tehdä

30.01.2019 20:59 Muropaketin toimitus

Neill Blomkampin ohjaama RoboCop Returns on määrä olla suoraa jatkoa Paul Verhoevenin alkuperäiselle toimintaklassikolle.

Viime vuonna uutisoitiin, että District 9 -ohjaaja Neill Blomkamp on ottanut tehtäväkseen ohjata jatko-osa vuonna 1987 julkaistulle, Paul Verhoenevin ohjaamalle toimintaelokuvalle RoboCop. Blomkampin RoboCop Returnsin on kerrottu olevan suoraa jatkoa tuolle ensimmäiselle RoboCopille.

Alkuperäisen RoboCopin käsikirjoittaneet Ed Neumeier ja Michael Miner kirjoittivat alustavan käsikirjoituksen jatko-osalle jo 1980-luvulla. Neumeier toimii tulevan elokuvan tuottajana ja hän kertoo HN Entertainmentin haastattelussa muistuttaneensa MGM:ää vuonna 1988 kirjoitetusta tarinasta. “Työstimme sitä nyt lisää ja kun Neill Blomkamp sai tietää siitä, hän sanoi olevansa aina halunnut tehdä tuon elokuvan ja sen olevan hänen unelmaprojektinsa”, Neumeier kertoo.

Neumeier kertoo 80-luvulla tehdyn käsikirjoituksen nyt hieman muuttuneen, mutta olevansa toiveikas sen suhteen, että tulossa olisi oikeasti hyvä RoboCop-elokuva: “Hänen [Blomkamp] ideansa on, että sen pitää olla kunnon Verhoevenia, millainen elokuva olisi ollut, jos Verhoeven olisi itse ohjannut sen heti ensimmäisen elokuvan jälkeen.”

Blomkampin tarkoituksena on kerrottu olevan tehdä elokuvasta verinen ja aikuisille suunnattu (R-rated). Lisäksi hän koittaa saada mukaan alkuperäisessä elokuvassa nimiroolissa nähdyn Peter Wellerin.