Uusimmat

Marvel halusi Mel Gibsonin Thor-elokuvaan – tarjottu rooli ei kiinnostanut

27.05.2016 08:11 Tatu Junni

Marvel Studiosin Thor-elokuvien Odinia esittää tunnetusti Anthony Hopkins. Ennen kuin mies kiinnitettiin rooliin, tarjottiin pestiä aika erilaiselle näyttelijälle.

The Guardian -lehden tuoreessa haastattelussa Mel Gibson paljasti saaneensa Marvelilta tarjouksen Thor-elokuvasta vuosikymmenen vaihteessa:

”Minua pyydettiin kauan sitten esittämään Thorin isää, mutta en tehnyt sitä”.

Mel Gibsonin kommenttien valossa mies ei tunnu olevan järin innoissaan supersankarielokuvista, vaikka niitä selvästi onkin katsonut.

”Jotkut ovat hyviä ja jotkut aika hauskoja… Kuten Guardians of the Galaxy tai ensimmäinen Iron Man”, Gibson aloitti vastauksensa.

”Minusta kaikki supersankarielokuvat kuitenkin kärsivät siitä, ettei niitä myydä tekijöiden nimillä. Bisnes on erilaista nykyään. Enää elokuvissa ei ole enää niin paljon vaihtelua tarinoissa, tyyleissä ja roolisuorituksissa. Ihan poissa tuollainen ei kuitenkaan ole, asiat kun ovat eri tolalla indie-elokuvissa.”

Kolmisen vuotta sitten Robert Downey Jr. sanoi haluavansa Mel Gibsonin ohjaamaan Iron Man 4:n.

”Voisin harkita Iron Man 4:n tekemistä. Olen aika hyvä ohjaamisessa… Siitä on patsaitakin todisteena… Uskoisin voivani tehdä sen. Olen mielestäni parempi ohjaaja kuin näyttelijä”, Gibson aprikoi syksyllä 2014. The Guardianin haastattelussa hän ei kuitenkaan ottanut asiaan kantaa.

Odin

Dome.fi:n hovigraafikon näkemys Mel Gibsonista Odinina.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat