UUSIMMAT

Marvel Studios halusi Patrick Stewartin mukaan uusiin X-Men-elokuviin – Näyttelijä kuitenkin kieltäytyi ymmärrettävästä syystä

27.01.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Patrick Stewart esitti professori Xavieria ensimmäisessä X-Men-trilogiassa ja Wolverinen omissa elokuvissa. Days of Future Past -elokuvassa hän jakoi roolin sen nuorempaa versiota näyttelevän James McAvoyn kanssa.

Professori Xavierin roolissa X-Men-elokuvissa nähty Patrick Stewart on paljastanut käyneensä keskusteluja Marvel Studiosin pomon, Kevin Feigen kanssa, uutisoi Digital Spy. Stewart ei kuitenkaan aio palata rooliin uusissa X-Men-elokuvissa.

“Tapasin Kevin Feigen pari kuukautta sitten ja kävimme pitkiä, pitkiä keskusteluja Charles Xavierinkin osalta. Mutta ongelma on tämä… Jos en olisi tehnyt Logania, niin olisin luultavasti istunut pyörätuoliin vielä kerran ja ollut Charles Xavier. Mutta Logan muutti sen kaiken”, Stewart kertoo.

Stewart tekee luultavasti oikein kieltäytyessään roolista, sillä Xavierin tarina tuli koskettavaan päätökseen James Mangoldin ohjaamassa Loganissa. Myös Wolverinea esittänyt Hugh Jackman jäi roolistaan eläkkeelle tuon elokuvan myötä.