Marvel Studiosin pomo selitti, miksi SPOILERI esittää WandaVisionissa SPOILERI eikä SPOILERI

25.02.2021 20:00 | Muropaketin toimitus

Disney Plussalla esitettävästä, yhdeksänosaisesta WandaVision-sarjasta on tähän mennessä julkaistu seitsemän jaksoa. Viime jaksossa tuli suuria, uusia paljastuksia.

Jos asia ei vielä tähän mennessä tullut selväksi niin SPOILERIVAROITUS on annettu!

Disney Plussan WandaVision-sarjan viidennessä jaksossa nähtiin sarjan ehkä tähän mennessä suurin yllätys, kun Elizabeth Olsenin esittämän Wanda Maximoffin veli Pietro tuli kuvioon. Suurin yllätys tässä oli se, ettei Pietron hahmoa esittänyt sitä Avengers: Age of Ultronissa esittänyt Aaron Taylor-Johnson vaan X-Men-elokuvien Evan Peters.

Viime viikolla julkaistussa seitsemännessä jaksossa vihjattiin jo hyvinkin vahvasti, ettei Pietro ehkä olekaan oikea Pietro. Marvel-pomo Kevin Feige on The Wrapin uutisen mukaan selittänyt näyttelijän valintaa näin:

“Me keskustelemme vähän kaikesta, ainakin jossain vaiheessa. Tuo oli yksi niitä hauskoja asioita, joka tuli kuvioon jo hyvinkin aikaisessa vaiheessa tuotantoa. Prosessissa minun suosikkihetkeni on se ihan alkuvaihe, jossa viilaamme tuotannon ideoita ja sijoitamme ne tarinan maailmaan. Meillä oli jos jonkinlaista keskustelua, mutta se mihin päädyimme, oli mukana alusta lähtien. Se oli vain yksi tapa, miten tietyt ihmiset pääsivät sekoittamaan Wandan päätä”, Feige selittää.

WandaVisionin toiseksi viimeinen jakso julkaistaan Disney Plussassa huomenna ja loppuun on luvattu uusia yllätyksiä.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin uusimmat