Marvel-tähti paljasti sankarin, joka melkein kuoli Avengers: Infinity Warissa, mutta saikin jäädä eloon

16.04.2019 14:04 | Muropaketin toimitus

Osalle hahmoista kuvattiin Avengers: Infinity Warissa kaksi vaihtoehtoista kohtaloa. Näyttelijät eivät itsekään aina tienneet omaa kohtaloaan lopullisessa elokuvassa.

Avengers: Infinity Warin lopuksi suuri osa keskeisiä hahmoja joutuu Thanosin napsautuksen uhriksi. Joillekin näyttelijöille kuvattiin kaksi vaihtoehtoista kohtaloa ja tällainen tehtiin myös Mark Ruffalon esittämälle Hulkille, näyttelijä paljastaa Yahoon uutisessa.

Avengers: Endgamen promotilaisuudessa asioita perinteisestikin lipsautteleva Ruffalo kertoi, ettei tiennyt, selviäisikö Hulk hengissä Infinity Warin lopuksi: “Yhdessä otossa minä katosin ja toisessa taas en. Olin melko varma, että se [yksi kuolevista] olisin ollut minä. Se on kuin Survivor. Vähän kuin kuka tulee potkituksi pois saarelta. Ja minun olisi varmasti pitänyt olla yksi… Se on kuin Project Runway tietovuotajille.”

Elokuvan ohjaaja Joe Russo puolestaan kommentoi, että sille on erityinen syynsä, että alkuperäiset kuusi Avengersia – Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye ja Hulk – säilyivät Thanosin desimaatiosta hengissä.

Avengers: Endgame saa ensi-iltansa parin viikon päästä 24. huhtikuuta.