Uusimmat

Michael Jordanin hittielokuva Space Jamille jatkoa – ”Älkää tehkö sitä”, vaatii ohjaaja

13.05.2016 08:34 Tatu Junni

Vuonna 1996 ilmestynyt Space Jam oli Michael Jordanin ja Väiski Vemmelsäären tähdittämä toimintakomedia.

Ajatus NBA-tähtien ja Looney Tunesin animaatiosankareiden yhteisestä elokuvasta oli monen mielestä kuolleena syntynyt, mutta Space Jamista tuli hitti. Elokuva keräsi pelkästään teatterikierroksellaan kasaan 230 miljoonan dollarin lipputulot.

Ideapulasta kärsivässä Hollywoodissa on suunniteltu Space Jam 2:a jo useampi vuosi. Tällä tietoa jatko-osan ohjaa Justin Lin ja sen pääosaa esittää Cleveland Cavaliersin riveistä tuttu LeBron James.

Ensimmäisen Space Jamin ohjaaja ei ole asiasta innoissaan.

”Älkää tehkö sitä”, Joe Pytka vaati The Hollywood Reporterin haastattelussa.

”Se on tuhoon tuomittu elokuva. Michael Jordan oli planeetan suurin tähti ja Space Jamin aikoihin saatavilla oli muutenkin täydellinen tiimi pelaajia ja ex-pelaajia – Larry Bird, Charles Barkley ja Petrick Ewing”, Pytka luetteli. ”Heillä kaikilla oli persoonallisuutta, mikä täydensi elokuvaa. Mitään vastaavaa ei ole tarjolla nyt”.

Joe Pytka lisäsi vielä, että LeBron James on jo nyt hiipuva tähti, eikä asiaa auta se, ettei Space Jamia saada valmiiksi ainakaan vielä pariin vuoteen.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat