“Miljoona äitiä” boikotoi Marvel Studiosin uutta elokuvaa – syynä kahden miehen välinen suudelma

10.03.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Konservatiivinen järjestö kehottaa boikotoimaan Marvel-elokuvaa Eternals, koska siinä nähdään avoimesti homo pari.

Marvel Studiosin loppuvuodesta julkaistavassa Eternals-seikkailussa nähdään avoimesti homo pari. Tämä vahvistettiin jokin aika sitten, kun uutisoitiin, että elokuvassa nähdään Brian Tyree Henryn esittämän Phastos-nimisen sankarin ja tämän aviomiehen välinen suudelma.

Amerikan kristillis-konservatiivisia ryhmittymiä avoin homoseksuaalisuus ja suudelma Marvel-elokuvassa häiritsee. Newsweekin uutisen mukaan järjestö nimeltä One Million Moms kehottaa nyt ihmisiä boikotoimaan Eternals-elokuvaa tämän takia.

Järjestön mukaan elokuvan sanoma on heidän “uskonsa ja arvojensa” vastainen. Verkkosivullaan One Million Moms kirjoittaa:

“Varoitus! Marvel Studiosin marraskuussa julkaistava elokuva Eternals sisältää homoseksuaalin supersankarin ja samaa sukupuolta olevien ihmisten suudelman. One Million Moms tarvitsee sinun apuasi, jotta mahdollisimman moni saa tietää Marvelin perheille tyrkyttämästä LGBTQ-agendasta.”

“Miljoona äitiä” on kuitenkin vain järjestön nimi ja boikotin taustalla arvellaan olevan huomattavasti pienempi joukko ihmisiä. Samainen järjestö väittää myös olleensa sen takana, että Fox aikoinaan lakkautti “saatanallisen” sarjansa Lucifer (joka sittemmin siirtyi Netflixille). Tv-kanava kuitenkin on vahvistanut lopetussyyn olleen taloudellinen.